Supporters kunnen stemmen op doelpunt en speler van de maand

De digitale stembussen zijn voor de supporters van Feyenoord weer geopend. Acht doelpunten die in oktober door (verschillende teams van) Feyenoord zijn gemaakt, zijn geselecteerd voor de maandelijkse Goal of the Month-verkiezing. Daarnaast is het ook mogelijk om je stem uit te brengen op de Speler van de Maand oktober.

Santiago Gimenez is het seizoen uitstekend begonnen en is daarmee ook twee keer beloond door Het Legioen. De Mexicaan werd verkozen tot Speler van de Maand augustus en september. Gimenez was ook op schot in de maand oktober. Gaat hij een opvolger krijgen of valt de spits voor de derde keer in de prijzen? Klik hier om te stemmen. Op vrijdag 10 november wordt de winnaar bekend gemaakt door Feyenoord.

De komende dagen is er via Instagram te stemmen op het doelpunt van de maand. De goals van David Hancko, Santiago Gimenez, Calvin Stengs, Antoni Milambo, Ramiz Zerrouki, Jaden Slory, Gjivai Zechiël zijn door Feyenoord Media geselecteerd. De grootste kanshebber lijkt de heerlijke knal van Zerrouki in de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen SS Lazio.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties