Supporters geven voorkeur aan Paixão, Gimenez en Wålemark

Supporters geven voorkeur aan Paixão, Gimenez en Wålemark

Arne Slot is geen trainer die veel wisselingen toepast in zijn basiself. De oefenmeester heeft meerdere malen aangegeven langer het vertrouwen te willen geven aan spelers die in zijn optiek het hoogste niveau kunnen halen.

Supporters zien het liefst dat Feyenoord tegen FC Midtjylland met een compleet andere voorhoede start dan in de uitwedstrijd tegen NEC. Igor Paixão moet de voorkeur krijgen boven Oussama Idrissi. De 26-jarige buitenspeler kon weinig indruk maken in Nijmegen.

Verder begint het nu echt tijd te worden om Santiago Gimenez in de basis te laten beginnen ten koste van de Brazliaan Danilo en hoopt men dat Patrik Wålemark mag starten als rechtsbuiten. Om meer creativiteit aan het elftal toe te voegen zien supporters het liefst Sebastian Szymański op tien starten.

Over Justin Bijlow bestaan geen twijfels. Ook het centrum van Feyenoord staat met Gernot Trauner en Dávid Hancko als een huis. Of Slot morgen met onderstaande formatie start is de vraag. Op de persconferentie wilde de trainer weinig prijsgeven over zijn keuzes.

Favoriete elf volgens de leden van FR12.nl
Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Timber, Szymański, Kökcü; Wålemark, Gimenez Paixão.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties