Supporters FC Twente boycotten uitwedstrijd Feyenoord

Supporters FC Twente boycotten uitwedstrijd Feyenoord

Diverse supportersverenigingen zijn niet van plan om FC Twente te steunen in De Kuip. De Tukkers zijn boos vanwege diverse restricties die zijn opgelegd nadat er vorig seizoen ongeregeldheden waren met de Rotterdamse ME.

De supporters van FC Twente kregen onder meer slechts 750 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tegen Feyenoord. De afgelopen jaren waren dat er 1200. Vak-P heeft al aangegeven niet naar Rotterdam af te reizen. Bij de supportersgroep zit het ook nog altijd dwars dat er afgelopen seizoen twee bussen teruggestuurd werden omdat er onvoldoende parkeergelegenheid was.

''Door de belabberde parkeergelegenheid bij het stadion, de ongeorganiseerde bende met dubbeldekkers en de opgefuckte politie Rotterdam, zouden wij nu met deze restricties naar Feyenoord af moeten reizen. Nee, daarvan zeggen wij op z’n Rotterdams; Pleur op Feyenoord, pleur op (politie) Rotterdam! Iets waarvan we graag hadden gezien, dat onze club dit had gezegd!''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties