Supporters eren clubiconen Houtman en Meijer

Supporters eren clubiconen Houtman en Meijer

De wedstrijd tussen Feyenoord en Fortuna Sittard stond niet alleen in het teken van de start van een nieuw Eredivisie-seizoen, maar ook van clubiconen Peter Houtman en Gerard Meijer.

De stadionspeaker van de Rotterdammers is zondagmiddag begonnen aan zijn 25ste seizoen, terwijl de Ome Gerard zaterdag zijn 88ste verjaardag vierde. Met een mooi spandoek en een toespraak van directeur Dennis te Kloese werd Houtman voorafgaand aan de wedstrijd in het zonnetje gezet. Zoals hij inmiddels al 25 jaar doet, nam hij vervolgens zelf het woord weer over en bedankte hij Het Legioen voor hun support.

Meijer vierde zaterdag zijn 88ste verjaardag en werd al verrassen door een aantal Feyenoord-supporters om zijn bijzondere dag niet voorbij te laten gaan. In de twaalfde minuut tegen Fortuna Sittard volgde wederom een mooie gebaar nadat Het Legioen massaal hun sjaaltjes tevoorschijn haalde en het You'll Never Walk Alone in het stadion klonk.

Supporters eren clubiconen Houtman en Meijer
Supporters eren clubiconen Houtman en Meijer
Lees meer over
Gerard Meijer Houtman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties