Summerville heeft focus op het EK:  "De rest zien we later wel"

Summerville heeft focus op het EK: "De rest zien we later wel"

Afgelopen woensdag nam Jong Oranje het in de eerste groepswedstrijd van het EK op tegen Jong België. Naast Feyenoorders Quilindschy Hartman en Quinten Timber stond ook Feyenoord-target Crysencio Summerville in de basis.

"Ik zie en lees hier en daar wel wat dingetjes, maar ik focus me op dit toernooi", reageert Summerville tegenover de NOS op de interesse van Feyenoord, PSV en Everton. "Ik heb ook bewust aan mijn zaakwaarnemer gevraagd om pas na het EK die informatie aan mij te geven. We kunnen een prijs pakken, de rest zien we later wel."

Leeds United
In 2020 maakte Summerville de overstap van Rotterdam naar zijn huidige club, Leeds United. Afgelopen seizoen speelde hij 33 wedstrijden in de Premier League en scoorde hij het winnende doelpunt tegen Liverpool. "Dat moment blijft me voor altijd bij", blikt hij terug. "Een paar uur na die goal werd ik 21: dat was de mooiste verjaardag die ik me kon wensen. Ik hoop dat we zo snel mogelijk terugkeren naar de Premier League."

Lees meer over
Crysencio Summerville
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties