'Strand Larsen moet Dessers opvolgen bij Feyenoord'

'Strand Larsen moet Dessers opvolgen bij Feyenoord'

Jørgen Strand Larsen wordt momenteel genoemd bij Feyenoord. De 22-jarige spits van FC Groningen moet volgend seizoen Cyriel Dessers doen vergeten in De Kuip.

De belangstelling van Feyenoord voor Strand Larsen werd duidelijk na een gesprek tussen Cristian Willaert en Hans Kraay jr in de rust van Feyenoord - RKC Waalwijk. De analisten hadden in de catacomben van De Kuip vernomen dat Feyenoord in de markt is voor de Noor nu duidelijk is geworden dat Dessers niet haalbaar is.

Kraay jr begrijpt de interesse in Strand Larsen wel. ''Ik vind het helemaal niet gek. Als je vier miljoen moet betalen voor Dessers is dat heel veel geld. Dan is Strand Larsen een prima alternatief. Hij heeft er nu elf in liggen in een ploeg dat niet super aanvallend speelt. Hij komt daar nu uit op vijftien doelpunten, dan gaat hij er bij Feyenoord ook wel een stuk of negentien maken.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties