Stengs meldt zich op trainingsveld Feyenoord

Stengs meldt zich op trainingsveld Feyenoord

Feyenoord ziet Calvin Stengs de volgende stap maken in zijn revalidatie. De middenvelder heeft een blessure opgelopen aan zijn knie en de verwachting is dat hij de komende weken weer kan aansluiten bij de wedstrijdselectie van de Rotterdammers.

Stengs trainde woensdagmiddag in eerste instantie apart van de groep en sloot later aan tijdens het partijspel. Stengs liep in de halve finale van de TOTO KNVB Beker een blessure op aan zijn knie. Na afloop werd er gevreesd voor een zware kruisbandblessure. De schade bleek echter mee te vallen, waardoor de revalidatieperiode werd ingeschat op enkele weken.

Arne Slot gaf enkele weken geleden aan na de interlandperiode weer te rekenen op diverse spelers, waaronder Stengs. De trainer van Feyenoord kon echter niet uitspreken tijdens welke wedstrijd de geblesseerde weer minuten kunnen maken. ''De laatste fase van het herstel is vaak ook het moment waarop het positieve of minder positieve kant op kan gaan.''

Naast Stengs verschenen ook Alireza Jahanbakhsh en Antoni Milambo op de openbare training van Feyenoord. De aanvaller en middenvelder lijken op het oog weer fit genoeg om minuten te maken voor de Rotterdammers. Gernot Trauner, Quilindschy Hartmann en Justin Bijlow werden niet gespot door Feyenoordtraining.nl.

Lees meer over
Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties