Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand januari

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand januari

De maand januari eindigde ruim een week geleden en dus is het weer tijd om de balans op te maken. Om tot de genomineerden voor de FR12 Speler van de Maand januari te komen, selecteren we de drie spelers die de afgelopen maand het hoogst werden beoordeeld door de bezoekers van deze site én minimaal de helft van de wedstrijden speelden. Stemmen op jouw FR12 Speler van de Maand januari kan via de poll in dit artikel.

Feyenoord speelde in januari zes wedstrijden. Drie daarvan werden gewonnen (3-1 van PEC Zwolle, 0-3 van FC Groningen en 2-0 van NEC) en evenveel wedstrijden werden gelijkgespeeld (1-1 tegen FC Utrecht, Ajax en FC Twente). De Rotterdammers behielden daardoor de koppositie, al verkleinden de concurrenten de achterstand op de koploper wel.

De drie spelers die in januari het hoogst werden beoordeeld door de leden van FR12 zijn Mats Wieffer (7.6), Justin Bijlow (7.5) en Quilindschy Hartman (7.3). In totaal werd er ruim 63 duizend keer gestemd na de zes wedstrijden in januari.

Mijn FR12 Speler van de Maand januari is...

Wieffer
De middenvelder eindigde de maand januari met het hoogste gemiddelde van alle spelers van Feyenoord (7.6). Wieffer ontbrak alleen in de wedstrijd FC Utrecht in de basis. Na de duels met PEC Zwolle en FC Groningen werd hij uitgeroepen tot Man of the Match. De middenvelder heeft optimaal geprofiteerd van de afwezigheid van Quinten Timber en lijkt de komende tijd niet meer uit de basis te verdwijnen.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand januari

Bijlow
De doelman van Feyenoord brak afgelopen vrijdag zijn pols op de training en ligt er daardoor de komende tijd uit. Het is een hard gelag voor Bijlow, die een ijzersterke maand januari kende. De doelman eindigde met een gemiddelde van een 7.5 en werd na de wedstrijden tegen NEC en FC Utrecht uitgeroepen tot Man of the Match. Bijlow werd in januari, samen met Wieffer, na geen enkel duel lager beoordeeld dan een 6.8: het beste van de hele selectie.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand januari

Hartman
Ook de linksback kende een zeer sterke maand januari. Hartman werd gepasseerd in de wedstrijd tegen FC Utrecht, maar heeft in de daaropvolgende duels aan Arne Slot laten zien dat dat een fout was. De jeugdexponent van Feyenoord speelde daarnaast een geweldige Klassieker, waarin hij iedereen de baas was en aan de basis stond van het schitterende doelpunt van Igor Paixão. Na afloop van dat duel werd Hartman ook nog eens uitgeroepen tot Man of the Match.

Stem nu op jouw FR12 Speler van de Maand januari
Speler Basisplaats Cijfer
Wieffer 5 7.6
Bijlow 6 7.5
Gimenez 2 7.4
Hartman 5 7.3
Hancko 6 7.1
Geertruida 6 6.9
Kökcü 6 6.8
Jahanbakhsh 4 6.6
Pedersen 6 6.4
Szymański 6 6.2
Paixão 5 5.9
Danilo 4 5.6
Dilrosun 4 5.2
Rasmussen 1 4.6
Lopez 1 4.4
Lees meer over
Justin Bijlow FR12 Speler van de Maand Mats Wieffer Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties