SS Lazio-trainer Sarri dreigt met vertrek na afstraffing

SS Lazio-trainer Sarri dreigt met vertrek na afstraffing

Feyenoord wist gisterenavond overtuigend te winnen van Sturm Graz met 6-0. Ook de wedstrijd in Groep F tussen SS Lazio en FC Midtjylland was spectaculair te noemen. De Denen stuurden de Italianen met een 5-1 nederlaag naar huis. Trainer Maurizio Sarri was na afloop woedend op zijn spelers en dreigt zelfs met een vertrek.

''Zulke plotselinge ineenstortingen hebben we vorig jaar ook een paar keer gezien. Dat gebrek aan motivatie is moeilijk te begrijpen'', vertelt de 63-jarige Sarri in gesprek met De Telegraaf. De trainer noemt het optreden van zijn spelers arrogant en heeft de hele week aangegeven de tegenstander niet te onderschatten.

''Ik moet uitvinden waar dit door komt. Misschien moet ik een stap terug doen of zijn er bepaalde spelers die moeten vertrekken. Het was niet eens een wedstrijd. We speelden arrogant. We hebben hier drie dagen voor gewaarschuwd, maar het hielp blijkbaar niet. Dit valt heel moeilijk te begrijpen.''

Ook bij Feyenoord werd er met verbazing gekeken naar de uitslag in Denemarken. ''Die had ik echt niet zien aankomen'', vertelt trainer Arne Slot in gesprek met ESPN. ''Al is FC Midtjylland natuurlijk ook een goede ploeg. De eerste reactie die ik had was: 'dan moet Lazio met andere spelers gespeeld hebben', maar ze speelden nagenoeg met dezelfde spelers als tegen Feyenoord.''

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties