Sociale media account Van Persie gehackt

Sociale media account Van Persie gehackt

Robin van Persie behoort nog altijd tot een van de populairste atleten van de wereld. De oud-voetballer is op sociale media goed voor een miljoenenbereik. Vanmorgen is echter zijn Facebook-account gehackt, zo meldt Van Persie zelf via Twitter.

Van Persie heeft in totaal achttien miljoen (!) volgers op Facebook. Sinds vanmorgen kunnen zijn volgers genieten van bijzondere plaatjes. ''Ik ben bang dat iemand vanochtend vroeg mijn Facebook-account heeft gehackt, dus als je schattige kattencontent ziet of wat dan ook, kan het mogelijk de volgende zijn voordat ik de controle terug heb.. Ik was het niet.''

Voor Feyenoord is Van Persie een geweldig uithangbord. De oud-voetballer heeft alleen al op Instagram negen keer zoveel volgers dan het officiële account van Feyenoord. De 102-voudig international, die zijn profcarrière bij Feyenoord zowel begon als afsloot, is momenteel werkzaam in de Feyenoord Academy en voert ook diverse taken uit rondom het eerste elftal van de Rotterdammers.

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties