Sneijder: ''Wat mij betreft is Timber een vaste basisspeler bij Oranje''

Sneijder: ''Wat mij betreft is Timber een vaste basisspeler bij Oranje''

Wesley Sneijder vindt het een goede zaak dat Quinten Timber onderdeel uitmaakt van het Nederlands Elftal. De oud-voetballer is een groot voorstander van de middenvelder van Feyenoord en is van mening dat Timber direct in de basis moet starten tijdens de komende twee oefenwedstrijden.

"Alle vertrouwen in Timber," begint Sneijder in het praatprogramma Veronica Offside. "Die jongen doet het fantastisch. We mogen blij zijn dat Timber erbij is, en geloof me, ik denk dat Koeman mijn mening deelt. Ik voel dat hij gaat spelen, samen met Frenkie op het middenveld en een goede nummer tien erbij."

Sneijder prijst de fysieke kracht van Timber. "Hij kan de ballen veroveren, dat heeft hij zondag ook weer fantastisch gedaan. Timber zat overal bij, verdedigend en aanvallend. Hij wordt ook steeds fitter. Nu gaat hij ook nog steekballen geven, dat was zijn tekortkoming vorig seizoen. Wat mij betreft is Timber een vaste basisspeler bij Oranje."

Kracht van Feyenoord
Sneijder zag Feyenoord goed voor de dag komen tegen SC Heerenveen, ondanks dat de uitploeg twee keer op achterstand kwam. De eerste tegentreffer wordt in de uitzending besproken. "Dit is gewoon miscommunicatie tussen die twee. Ook dit kan wel eens gebeuren. Dat is de kracht van Slot, als je ziet hoe ze als een stelletje gekken terugkomen in de organisatie, dat vind ik knap."

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties