'Slot overtuigd: Read krijgt vaste plek bij Feyenoord 1'

'Slot overtuigd: Read krijgt vaste plek bij Feyenoord 1'

Givairo Read gaat de volgende jeugdspeler worden die een vast onderdeel gaat worden van Feyenoord 1. De zeventienjarige verdediger heeft een vaste plek gekregen in de kleedkamer van de Rotterdamse club. Read maakte zijn officiële debuut en traint al sinds de winterstop mee met de ploeg van trainer Arne Slot. Dit meldt 1908.nl.

Read ontvangt bij Feyenoord rugnummer 26, zo valt te zien op een foto die is uitgelekt. De rechtsback maakte afgelopen zomer de overstap van FC Volendam naar de jeugdopleiding van Feyenoord. De ontwikkeling van Read ging daarna snel en werd direct al uitgeroepen tot Academy Speler van de Maand augustus.

De rechtervleugelverdediger won met Feyenoord Onder 18 in de voorbereiding het prestigieuze Mladen Ramljak Memorial Tournament in Kroatië en werd bovendien uitgeroepen tot speler van het toernooi. Daarnaast was hij ook trefzeker voor Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League. Slot lijkt nu te zijn overtuigd van de kwaliteiten van Read en mag zich de komende maanden bewijzen bij het eerste.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties