Opstelling Feyenoord: Slot houdt vast aan Zerrouki

Opstelling Feyenoord: Slot houdt vast aan Zerrouki

De opstelling van Feyenoord tegen FC Twente is bekend gemaakt. De Rotterdammers trappen tegen de Tukkers af met Ramiz Zerrouki op het middenveld. Calvin Stengs speelt hierdoor weer als rechtsbuiten.

Feyenoord kan ook vandaag niet beschikken over Yankuba Minteh, waardoor Slot moet puzzelen. De talentvolle buitenspeler is de komende weken niet inzetbaar vanwege een spierblessure. Stengs verving Minteh zeer succesvol tegen SS Lazio op de rechtsbuiten. Ook Zerrouki maakte een uitstekende indruk in de groepsfase van de Champions League, waardoor er voor de trainer geen enkele reden is om de formatie om te gooien.

Luka Ivanušec zit bij Feyenoord op de bank. De Kroaat is fit genoeg om als invaller binnen de lijnen te komen. Gernot Trauner trainde afgelopen vrijdag voor het eerst mee, maar een plek in de wedstrijdselectie kwam vandaag nog te vroeg. Verder valt de blessure van Bart Nieuwkoop definitief mee. De rechtsback viel afgelopen woensdag nog uit, maar kon vrijdag weer de training hervatten en start vandaag in de basis.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Gimenez, Paixão.

Wissels Feyenoord
Wellenreuther; Lamprou, Beelen, Lopez, Milambo, Van den Belt, Lingr, Dilrosun, Alireza, Ivanusec, Ueda.

f9mvd2jxoaa1scf
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties