Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Hartman

Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor Hartman

Trainer Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord tegen Ajax bekend gemaakt. De Rotterdammers starten wederom met Gernot Trauner in de basis en Lutsharel Geertruida als rechtsback. De Klassieker begint om 14:30 uur en is live te volgen op ESPN2.

Quilindschy Hartman is weer beter en start in de basis bij Feyenoord. De linksback ontbrak afgelopen donderdag in de wedstrijdselectie. Hartman was ziek en kon daardoor niet in actie komen. Marcos López, die tegen Shakhtar Donetsk geblesseerd uitviel, kon gisteren weer volledig meetrainen. De linksback is dan ook fit genoeg om weer op de bank plaats te nemen.

Feyenoord begint zondag verder met de verwachte elf namen aan De Klassieker tegen Ajax. Justin Bijlow is er nog niet bij, maar de doelman wordt na de interlandperiode van eind maart weer terugverwacht in de wedstrijdselectie. Bijlow kampt met een blessure aan zijn pols en is daardoor lang niet inzetbaar geweest.

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökcü; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Wissels Feyenoord
Marciano, Troost, Kasanwirjo, Pedersen, Rasmussen, Bullaude, Taabouni, Danilo, Paixão, Dilrosun, Lopez.

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties