Dit is de opstelling van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles

Dit is de opstelling van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles

Waar Feyenoord de laatste dagen compliment na compliment ontvangt, is het zaak voor trainer Arne Slot om de ploeg scherp te houden. De Rotterdammers moeten winnen van Go Ahead Eagles in De Kuip om in het spoor te blijven van PSV, dat dit seizoen nog geen wedstrijd verloor in de competitie.

Slot kiest tegen Go Ahead Eagles voor dezelfde namen als de afgelopen weken. Santiago Gimenez is de man in vorm en jaagt op zijn tiende doelpunt van het seizoen. Yankuba Minteh heeft mede door de blessure van Luka Ivanušec zijn plek aan de rechterkant afgedwongen. Igor Paixão scoorde tegen Ajax zijn derde doelpunt van het seizoen en hoopt tegen de ploeg uit Deventer op meer.

Ook op het middenveld heeft Slot geen reden om te wijzigen. Mats Wieffer en Calvin Stengs vinden elkaar moeiteloos. Ook Quinten Timber is inmiddels niet meer weg te denken uit het elftal. De 22-jarige rechtspoot heeft een stijgende lijn in zijn ontwikkeling te pakken. in de verdediging staan de gebruikelijke naam en door het goede spel van Timon Wellenreuther kan Justin Bijlow in alle rust herstellen van zijn polsblessure.

f7rq 2gw8aayzmj

Opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Gimenez, Minteh.

Wissels Feyenoord
Van Sas, Lamprou, Nieuwkoop, Beelen, Lopez, Zerrouki, Van den Belt, Lingr, Sauer, Alireza, Dilrosun, Ueda.

Feyenoord wist in de Eredivisie tegen SC Heerenveen (6-1), FC Utrecht (1-5) en Almere City (6-1) flink te scoren. Wanneer de Rotterdammers de huidige productie voortzetten, passeren ze de magische grens van 100 doelpunten in een seizoen. ''Dat gaat allemaal niet gebeuren,'' reageert Slot. ''Zet daar meteen een streep doorheen.'' De trainer houdt zijn ploeg scherp. ''Het geeft echter geen enkele garantie voor de rest van het seizoen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties