''Slot heeft oplossing gevonden om met dezelfde elf te kunnen spelen''

''Slot heeft oplossing gevonden om met dezelfde elf te kunnen spelen''

Feyenoord beleeft tot nu toe een uitstekend seizoen. Er is geen punt gestolen en er zijn eigenlijk wel punten verloren gegaan die qua wedstrijdbeeld helemaal niet nodig waren geweest. De Rotterdammers bevinden zich nu in de bijzondere situatie dat ze de Klassieker min of meer als favoriet ingaan. Bij het programma Voetbalpraat bespreken ze de kansen van Feyenoord.

Analist Kees Kwakman ziet Feyenoord die favorietenrol hebben. "Dat denk ik wel. Dat ligt eraan dat het bij Feyenoord rustig is, op orde, en er zijn een paar goede resultaten behaald na de winterstop. Uit bij Utrecht oké... maar daarna twee goede wedstrijden. De situatie bij Ajax is nog niet veranderd sinds voor de winterstop, dus dat Feyenoord nu thuis in De Kuip in de favorietenrol wordt gezet snap ik wel, maar ik denk niet dat er tussen de teams heel veel verschil zit. Zeker Trauner missen ze echt."

Dat neemt niet weg dat de Rotterdammers er goed opstaan. "Ik ben onder de indruk van Feyenoord. Met name tegen PEC Zwolle vond ik ze echt, echt goed. Natuurlijk is PEC een Eerste Divisie club, maar die hebben ze geen seconde losgelaten ondanks dat ze heel vroeg achterkwamen en ze zijn tegen Groningen geen seconde in de problemen geweest", aldus Kwakman. "Het lijkt er ook op dat de buitenspelers er met Paixão en Jahanbakhsh echt staan. Op het middenveld is gekozen voor Wieffer, die nu fit is. Het lijkt erop dat Slot de oplossing heeft gevonden om met dezelfde elf te kunnen spelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties