Slot: ''Daar is het ook zoeken naar geweest''

Slot: ''Daar is het ook zoeken naar geweest''

Feyenoord neemt het vanavond op tegen SC Cambuur in De Kuip. Trainer Arne Slot kiest voor dezelfde elf als afgelopen weekend tegen FC Volendam. De Rotterdammers beginnen dus opnieuw met Danilo in de punt van de aanval en de talentvolle Quilindschy Hartman als linksback.

''Of ik de vaste basis hebben gevonden? Dat is altijd lastig te zeggen, want je hebt met blessures en vorm te maken'', vertelt Slot in gesprek met ESPN. ''Het is altijd de vraag of ik niet te veel gewisseld heb de laatste weken. Soms vraagt de wedstrijd ook om andere posities van spelers. David Hancko is het beste als linker centrale verdediger, maar vanwege de weinige opties op linksback heeft hij ook wel eens daar moeten spelen."

Het middenveld was ook regelmatig puzzelen voor Slot. ''Wij hebben geen echte controleur in de selectie, dus daar is het ook zoeken naar geweest. We vinden op dit moment dat dit het beste is, met Quinten Timber op die positie. Of Cambuur een muur gaat opbouwen voor het doel? Dat weet ik zo net nog niet. Ja, het zijn vijf verdedigers, maar de beide backs zijn aanvallend ingesteld."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties