Slot bevestigt interesse in Grillitsch en Bjørkan

Slot bevestigt interesse in Grillitsch en Bjørkan

Feyenoord is druk bezig met de komst van Florian Grillitsch. De transfervrije middenvelder wordt in De Kuip gezien als opvolger van Fredrik Aursnes in de selectie van de Rotterdammers. Trainer Arne Slot vertelt op ESPN aan Hans Kraay dat de middenvelder op het lijstje van Feyenoord staat.

''Of de transfer doorgaat? Ik ben niet de juiste persoon om dat aan te vragen'', vertelt Slot na diverse vragen over de huidige status. ''Het is een speler die op onze lijst staat, maar ik kan me voorstellen dat meerdere clubs geïnteresseerd zijn.''

Of de komst van Grillitsch haalbaar is moet de komende dagen gaan blijken. Niet alleen Feyenoord heeft zich gemeld bij de Oostenrijker. De rechtspoot heeft een huidige marktwaarde van zestien miljoen euro en maakte onder meer afgelopen seizoen indruk bij TSG 1899 Hoffenheim in de Bundesliga.

Bjørkan
De aanstaande komst van Fredrik André Bjørkan is logisch, zo vertelt Slot aan RTV Rijnmond. ''Hartman is nog niet fit voor 90 minuten. Lopez moet nog wennen aan Nederland en het niveau hier. We krijgen straks een dubbel programma. Dus het is niet raar dat wij als club nog kijken naar die positie.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties