Feyenoord verwacht donderdag ruim 35.000 supporters

Feyenoord verwacht donderdag ruim 35.000 supporters

Feyenoord speelt aanstaande donderdag de eerste thuiswedstrijd in de poulefase van de Conference League. De wedstrijd tegen Slavia Praag is nog niet helemaal uitverkocht. Aangezien er nog maar een beperkt aantal kaarten te verdelen is, zal dat op de wedstrijddag zelf op z'n minst wel grotendeels goedgekomen zijn.

Op dit moment zijn er iets minder dan 35.000 kaarten afgenomen door de supporters, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het is nog afwachten in hoeverre de laatste beschikbare kaarten nog verkocht gaan worden. Feyenoord verkocht al 23.388 passe-partouts voor de thuisduels in de Conference League. De Rotterdammers hebben al uitgesproken dat het stadion maximaal, inclusief uitvak, met 44.300 toeschouwers gevuld zal worden.

Opvallender is dat de uitsupporters van Slavia Praag wellicht niet eens de helft van de aangeboden tickets aangeschaft hebben: ze mogen 2.400 mensen meenemen, maar hebben slechts 1.200 kaarten afgenomen en de vraag is zelfs of die allemaal wel verkocht gaan worden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties