Sinisterra verkozen tot FR12 Speler van de Maand maart

Sinisterra verkozen tot FR12 Speler van de Maand maart

Luis Sinisterra is door de bezoekers van FR12.nl verkozen tot de FR12 Speler van de Maand maart. Het is de eerste keer dit seizoen dat de Colombiaan de prijs wint.

De aanvaller is onder Arne Slot met zijn grote doorbraak in De Kuip bezig en was dit seizoen in 38 wedstrijden al goed voor achttien goals en elf assists. Sinisterra eindigde de maand maart met een 6.8 gemiddeld, stond in alle wedstrijden in de basis en werd na zijn optreden tegen FK Partizan-uit verkozen tot de Man of the Match met een 8.8.

Zijn goede vorm is ook in zijn thuisland niet onopgemerkt gebleven. De aanvaller stond deze interlandperiode in beide wedstrijden in de basis voor Colombia, maar kon niet voorkomen dat zijn land het WK in Qatar misliep. Daarnaast zou Sinisterra ook gevolgd worden door verschillende Europese topclubs.

De Colombiaan ontving 31% van de stemmen. Gernot Trauner werd tweede met 28%, Jens Toornstra eindigde als derde met 24% van de stemmen. Fredrik Aursnes (7%), Cyriel Dessers (6%) en Lutsharel Geertruida (4%) eindigden buiten de top drie. In totaal brachten meer dan drieduizend bezoekers hun stem uit.

Lees meer over
Luis Sinisterra FR12 Speler van de Maand
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties