Seizoenkaarthouders opgelet: verlengen is nu mogelijk

Het is voor seizoenkaarthouders van Feyenoord vanaf vandaag (vrijdag) mogelijk om hun seizoenkaart te verlengen. Daarmee zijn zij ook in 2022-2023 verzekerd van een vaste plek in De Kuip.

Als iets is bijgebleven van het (bijna) voorbije voetbaljaar, is dat Feyenoord weer als vanouds kon rekenen op de steun van het legioen. Hoewel de stadions een deel van de herfst- en wintermaanden toch weer leeg bleven, zat De Kuip het grootste deel van de thuiswedstrijden vol en ontstond er een sterke wisselwerking tussen spelers en supporters.

De steun uit duizenden kelen is onmisbaar en dus hoopt Feyenoord alle seizoenkaarthouders ook volgend seizoen weer te mogen verwelkomen. Het verlengen van de seizoenkaart is vanaf vandaag mogelijk, iets waarover alle seizoenkaarthouders ook per mail zijn geïnformeerd.

Met de seizoenkaart 2022-2023 hebben seizoenkaarthouders toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie, de traditionele openingswedstrijd van het seizoen en de eerste thuiswedstrijd om de TOTO KNVB Beker tot 1/8e finale (indien van toepassing).

Mochten er onverhoopt toch thuiswedstrijden zonder of met gedeeltelijk publiek gespeeld worden, dan hebben seizoenkaarthouders aan het einde van het seizoen recht op een evenredige tegemoetkoming op basis van 100% van de seizoenkaartprijs.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties