Seizoenkaarten 2024-2025 uitverkocht

Seizoenkaarten 2024-2025 uitverkocht

Vanmorgen vanaf 9 uur kregen legioenleden en kameraadjes de mogelijkheid om een seizoenkaart (bij) te kopen voor het komende seizoen. De successen van de afgelopen jaren hebben echter voor een krankzinnige hunkering gezorgd bij Het Legioen. Meer dan 20.000 mensen stonden in de wachtrij op zoek naar een vast plekje in De Kuip.

Binnen ongeveer twintig minuten waren de beschikbare seizoenkaarten uitverkocht. Door de grote vraag naar de kaarten hebben de seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen geen kans gekregen om bij te kopen. De zeer beperkte kaarten die overbleven na de verlengingsperiode, zijn allemaal opgekocht door legioenleden en kameraadjes.

Seizoenkaarthouders krijgen toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie, inclusief eventuele play-offs, de traditionele openingswedstrijd van het seizoen en de eerste thuiswedstrijd in de TOTO KNVB Beker (tot de achtste finale, indien van toepassing). Daarnaast gelden ook nog de volgende voordelen:

- Voorrang op de kaartverkoop voor thuiswedstrijden waar de seizoenkaart geen toegang toe geeft;
- Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot en met 14 jaar: gratis lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes);
- 15% korting op de aankoop van artikelen in de (online) Feyenoord Fanshop;
- 50% korting op een lidmaatschap voor Feyenoord ONE.

"De club bedankt de supporters en is zeer verheugd om ook aankomend seizoen weer te mogen rekenen op de steun van zoveel seizoenkaarthouders. Op naar een magisch seizoen", zo klinken de woorden vanuit Feyenoord op de clubwebsite.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties