Seizoen voorbij voor Feyenoord-huurling Hendriks

Seizoen voorbij voor Feyenoord-huurling Hendriks

Ramon Hendriks zal dit seizoen niet meer in actie komen voor FC Utrecht. De huurling van Feyenoord heeft een blessure opgelopen tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De 21-jarige verdediger heeft nog een contract tot medio 2025 in De Kuip en zal deze zomer terugkeren naar Rotterdam. Het is nog niet bekend wat de toekomst van Hendriks zal zijn.

''Natuurlijk baal ik er enorm van dat deze blessure mij de rest van dit seizoen aan de kant houdt', reageert Hendriks op de clubsite van FC Utrecht. ''Tegelijkertijd is er sprake van relatieve opluchting, omdat ik niet opnieuw kruisbandletsel heb opgelopen. De blessure die ik aan FC Groningen-uit heb overgehouden vereist geen operatie. Ik ga andermaal keihard werken aan mijn herstel en focus me volledig op een succesvol seizoen 2023/24.''

FC Utrecht heeft Hendriks tot het einde van het seizoen gehuurd van Feyenoord. De Domstedelingen hebben daarbij ook een optie tot koop bedongen. Op dit moment lijkt het er niet op dat de huidige nummer zeven van de Eredivisie Hendriks langer aan de club wil binden. Hendriks speelde dit seizoen twee wedstrijden voor Jong Utrecht en vier voor FC Utrecht in de Eredivisie.

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties