Scoort Danilo twee keer? Ontvang 15 keer je inzet!

Scoort Danilo twee keer? Ontvang 15 keer je inzet!

Advertorial - Feyenoord start de wedstrijd tegen FC Midtjylland als koploper van Groep F. De Rotterdammers zijn in Denemarken de favoriet voor de drie punten. De quoteringen spreken licht in het voordeel van de ploeg van trainer Arne Slot.

Verwacht jij dat Feyenoord zich gaat revancheren voor de teleurstellende resultaten tegen PSV en NEC en met drie punten terugkeert naar Rotterdam? Bij elke euro levert dat je 2.15 keer je inzet op. Bij een gelijkspel is de quotering 3.60 en een overwinning van FC Midtjylland levert je 3.15 keer je inzet op.

Danilo scoort twee keer
Danilo Pereira da Silva wist in Europa tot nu toe één keer te scoren voor Feyenoord. De Braziliaan rondde een fraaie aanval af in De Kuip tegen Sturm Graz. Verwacht jij dat de 23-jarige spits twee keer gaat scoren tegen FC Midtjylland én Feyenoord wint? Dan levert dat je maar liefst 15 keer je inzet op. Danilo moet dat wel doen als basisspeler.

AZ, PSV en Feyenoord winnen
Naast Feyenoord komen ook AZ en PSV donderdagavond in actie. De Alkmaarders treffen Apollon Limasol uit Cyprus en PSV speelt een uitwedstrijd in Zwitserland tegen FC Zürich. Verwacht jij dat alle drie de Nederlandse clubs Europees succes boeken en met twee doelpunten verschil winnen? Dan levert dat je 23 keer je inzet op.

50 keer je inzet voor nieuwe spelers
Ben jij nog geen lid? Meld je dan direct aan. Ook voor de wedstrijd van donderdag van Feyenoord is er een speciale actie. Het is mogelijk om een euro in te zetten op een overwinning van de Rotterdammers. Wanneer dat ook daadwerkelijk gebeurt ontvang je 50 keer je inzet. De actie is geldig tot een uur voor de aftrap. Wees er snel bij.

Klik hier om je aan te melden

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.