'SC Cambuur wil zich versterken met Hall'

'SC Cambuur wil zich versterken met Hall'

Denzel Hall staat op de nominatie om te vertrekken bij Feyenoord. De 21-jarige rechtsback staat in de belangstelling van SC Cambuur, zo meldt Voetbal International. De Rotterdammers zouden bereid zijn mee te werken aan een vertrek.

Het voetbalmedium schreef dat Hall 'hoog op het lijstje staat', maar de Feyenoorder is niet de enige speler die Cambuur op het oog heeft. Ook Shurandy Sambo van PSV, met wie de Friezen eerder al contact hadden voor hij een zware blessure opliep, is in beeld voor de vacature rechts achterin.

Hall doorliep vanaf zijn zevende de jeugdopleiding van Feyenoord en mocht al diverse keren aan het eerste elftal ruiken. Vorig seizoen maakte hij zijn Eredivisiedebuut met een korte invalbeurt uit bij NEC en op bezoek bij Go Ahead Eagles liet Arne Slot hem 45 minuten meedoen.

Ook maakte Hall afgelopen week deel uit van de hoofdmacht van Feyenoord, die zich in Oostenrijk voorbereidde op het nieuwe seizoen. De verdediger speelde de gehele tweede helft in het met 1-2 gewonnen oefenduel tegen Red Bull Salzburg.

Lees meer over
Denzel Hall
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties