Sandler klaar voor Feyenoord: ''Sprak vorige week met Alireza''

Sandler klaar voor Feyenoord: ''Sprak vorige week met Alireza''

Philippe Sandler stond afgelopen seizoen onder contract bij Feyenoord. De 25-jarige verdediger werd door de Rotterdammers gehuurd van Manchester City. Mede door diverse blessures brak Sandler niet door in De Kuip.

''Ik heb mezelf niet kunnen laten zien bij Feyenoord doordat ik geblesseerd binnenkwam en dat duurde langer dan gehoopt'', blikt de verdediger terug in De Gelderlander. ''Dan is het leuk om de Conference League-finale te halen, maar ik heb niet echt aan die prestatie bijgedragen. Het was een teleurstelling dat Feyenoord niet met me verder wilde, want ik had het heel erg naar mijn zin en was ervan overtuigd dat ik alsnog kon slagen.''

Feyenoord koos er uiteindelijk voor om de centrale verdediger te laten vertrekken. Sandler kreeg vervolgens de kans om een contract voor drie seizoenen te tekenen bij NEC. De Nijmegenaren reizen vanavond met veel vertrouwen af naar Rotterdam. We zijn dit seizoen door geen enkele club weggespeeld en dus maken we ook kans tegen Feyenoord. We zijn heel stabiel en niet bang om te voetballen. Ik sprak vorige week nog met Alireza en zei tegen hem dat hij zijn borst kan natmaken. Wij zijn er klaar voor.''

52 minuten
Sandler kwam afgelopen seizoen slechts twee keer in actie voor Feyenoord, tegen PSV en Go Ahead Eagles. De oud-voetballer van PEC Zwolle en Manchester City kwam tot slechts 52 speelminuten Bij NEC is de verdediger inmiddels uitgeroeid tot een vaste waarde in het elftal. Samen met Ivan Márquez vormt hij een sterk duo centraal achterin. De Nijmegenaren hebben slechts drie wedstrijden verloren en dat is mede te danken aan het goede spel van Sandler.

Lees meer over
Philippe Sandler
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties