Samenvatting oefenwedstrijd Feyenoord - NEC online

Feyenoord heeft woensdag een besloten oefenwedstrijd gespeeld tegen N.E.C. Zonder de internationals en met enkele jeugdspelers werd op Varkenoord met 1-2 verloren. Danilo maakte het enige Rotterdamse doelpunt vanaf de strafschopstip.

Van de achtergebleven spelers uit de eerste selectie begonnen er tien in de basis. Het elftal dat aan de aftrap stond werd gecompleteerd door Jayden Candalaria, linkervleugelverdediger uit de eigen jeugdopleiding. Als invaller kwamen ook de jeugdspelers Twan van der Zeeuw, Youssef Amyn en Gjivai Zechiël in actie.

Voor de niet-internationals van Feyenoord breekt nu een lang vrij weekend aan, waarin de batterij kan worden opgeladen voor de drukke laatste twee maanden van het seizoen. Het team van Arne Slot is nog op drie fronten actief en hervat de competitie op zondag 2 april met de Rotterdamse derby tegen Sparta.

Opstelling Feyenoord
Marciano; Benita, Kasanwirjo, Rasmussen, Candelaria (46’ Van der Zeeuw); Taabouni, Danilo, Bullaude; Dilrosun (84’ Amyn), Paixão en Idrissi (46’ Zechiël).

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties