Samenvatting Feyenoord - SL Benfica online

Iedereen met een Feyenoord-hart kan terugkijken op een zeer bijzondere en geslaagde dag. Op een middag waarop afscheid werd genomen van kampioen Orkun Kökcü, oud-spelers samenkwamen bij de reünie en het herdenkingsdoek werd getoond voor overleden Feyenoorders, werd SL Benfica met 2-1 verslagen.

Zondagmiddag werd al snel duidelijk dat Feyenoord vastberaden was om de oefencampagne waardig af te sluiten. Dankzij fraaie goals van Igor Paixão en Santiago Gimenez – hij maakte zijn eerste minuten van de voorbereiding – liep het team van trainer Arne Slot voor rust uit naar een 2-0 voorsprong. De aansluitingstreffer van Benfica in de slotfase deed niets af aan de knappe overwinning van Feyenoord.

Opstelling Feyenoord:
Bijlow; Pedersen (46’ Beelen), Geertruida (72’ Kasanwirjo), Hancko (84’ Hendriks), Hartman (Lopez); Zerrouki (62’ Timber), Wieffer (82’ Milambo), Stengs (62’ Van den Belt); Jahanbakhsh (82’ Sauer), Gimenez (46’ Minteh) en Paixão 72’ Dilrosun).

Lees meer over
Samenvatting Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties