Samenvatting Ajax O15 - Feyenoord O15 online

Op bezoek bij Ajax Onder 15 heeft Feyenoord Onder 15 een uitstekende prestatie geleverd. De ploeg van oefenmeester David Toxopeus speelde in de hoofdstad een goede wedstrijd en kwam al in de eerste helft op een riante 0-3 voorsprong. Vooral het tweede doelpunt van Jerayson Hoepel was er een om in te lijsten.

Na een tegentreffer vlak voor rust had in de tweede helft de score voor de Rotterdammers nog hoger kunnen uitvallen. Aan de overkant behoedde Feyenoord-doelman Stenn de Mol zijn team met enkele knappe reddingen voor meer tegentreffers. De wedstrijd werd door de talenten van Feyenoord uiteindelijk met 1-3 gewonnen en blijven daardoor ongeslagen in het nieuwe seizoen.

Scoreverloop
4' | 0-1 | Kargbo
11' | 0-2 | Hoepel
23' | 0-3 | Roovers
28' | 1-3 | Alvarez Perez