Romano: "Manchester United heeft interesse in Malacia, nog geen gesprekken"

Tyrell Malacia is een van de spelers waarbij de kans reëel is dat ze Feyenoord deze zomer gaan verlaten. Afgelopen week verscheen het gerucht dat Ajax-trainer Erik ten Hag de linksback komende zomer mee wil nemen naar zijn nieuwe club Manchester United. Transferexpert Fabrizio Romano vertelde maandag meer over de status van die interesse.

"Het klopt dat Manchester United interesse heeft in Malacia", bevestigde hij in zijn Here We Go Podcast. "Maar op dit moment zijn er nog geen onderhandelingen gaande met Feyenoord. Bovendien zijn er ook veel andere clubs geïnteresseerd in deze speler. Dat is dus nog niet in een vergevorderd stadium."

De komende weken zullen uitwijzen of de Engelse topclub binnenkort wel bij Feyenoord zal aankloppen. "Malacia, Pau Torres, Manuel Akanji... We horen veel over verdedigers. Ze zullen ook zeker een verdediger gaan vastleggen. Ze hebben een lijst met namen en zullen nu met Erik ten Hag beslissen wie ze moeten halen. Dat proces zal in de komende weken plaatsvinden."

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen