RKC Waalwijk - Feyenoord onder leiding van Van de Graaf

RKC Waalwijk - Feyenoord onder leiding van Van de Graaf

Scheidsrechter Edwin van de Graaf heeft zondagmiddag de leiding over het Eredivisieduel tussen RKC Waalwijk en Feyenoord. Dat heeft de KNVB maandagavond bekendgemaakt. Ingmar Oostrom is de VAR bij het duel in Waalwijk.

Van de Graaf begon dit seizoen met de wedstrijden SC Cambuur - Excelsior en De Graafschap - VVV-Venlo. Afgelopen seizoen had hij wel al enkele grotere wedstrijden onder zijn hoede, waaronder één duel van Feyenoord. Hij was de scheidsrechter toen de Rotterdammers in eigen huis met 2-0 wonnen van Willem II. Van de Graaf gaf afgelopen seizoen in 27 wedstrijden 60 gele kaarten, 1 rode kaart en 4 strafschoppen.

Zondagmiddag om 16:45 uur treft Feyenoord met RKC Waalwijk de nummer acht van de Eredivisie. De Brabanders begonnen het nieuwe seizoen met twee gelijke spelen. In eigen huis hield het FC Utrecht op 2-2, waarna het afgelopen weekend 1-1 speelde tegen FC Emmen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties