Rijsdijk: ''Scoren in de Kuip zou het helemaal afmaken''

Rijsdijk: ''Scoren in de Kuip zou het helemaal afmaken''

Voor de Feyenoord Vrouwen komt morgen een droom uit. De ploeg van Danny Mulder speelt dan een wedstrijd in De Kuip. Om 16:30 wordt er afgetrapt voor een demonstratiewedstrijd tegen topklasser Saestum. Anderhalf uur later trapt Feyenoord 1 af in de oefenwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

''Ik droom al sinds ik tiener ben om in De Kuip te mogen spelen'', zegt Pia Rijsdijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Bij bezoekjes aan het stadion, denk je weleens aan zelf hier spelen. Dat het nu gebeurt, is zo ontzettend gaaf! Altijd als ik naar de Kuip ga, heb ik kippenvel. Als ik straks op het veld sta helemaal! Het allermooiste van De Kuip is als er gescoord wordt. Het juichen, het trillen van het stadion, dat is zo indrukwekkend. Ja, scoren in de Kuip zou het helemaal afmaken.''

De Feyenoord Vrouwen spelen twee keer een kwartier in het voorprogramma. ''Het is voor ons een manier om te laten zien dat vrouwenvoetbal in de Kuip zo gek nog niet is. Er zitten waarschijnlijk meer toeschouwers dan op Varkenoord. Zij maken nu kennis met vrouwenvoetbal en wij moeten zorgen dat we een goede indruk achterlaten.'' De Feyenoord Vrouwen doen er momenteel ook alles aan om de Klassieker in De Kuip te mogen spelen.

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties