'Doukouré in verband gebracht met Feyenoord'

'Doukouré in verband gebracht met Feyenoord'

Ismaël Doukouré wordt in buitenlandse media in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Feyenoord. De 19-jarige centrale verdediger staat onder contract bij RC Strasbourg en heeft een geschatte marktwaarde van rond de twee miljoen euro.

Doukouré staat volgens RMC sport niet alleen in de belangstelling van Feyenoord. Ook Ajax en Eintracht Frankfurt volgen de ontwikkelingen van de rechtspoot met veel interesse. Feyenoord is zoals bekend op zoek naar een versterking achterin na het wegvallen van Genot Trauner.

Doukouré is een verdediger die past in het plaatje dat trainer Arne Slot onlangs heeft geschetst. De 1.83 meter lange verdediger staat tot medio 2026 onder contract bij RC Strasbourg. De club waar Feyenoord in Portugal een oefenwedstrijd tegen speelde. De Rotterdammers wonnen met 0-1 dankzij een doelpunt van Mohamed Taabouni.

Doukouré speelde dit seizoen acht wedstrijden in de Ligue 1. Het hoogste niveau in Frankrijk. De verdediger van 1.83 meter wist daarin één keer te scoren en kwam tot 572 minuten. Strasbourg nam Doukouré vorig jaar over voor een bedrag van anderhalf miljoen euro van Valenciennes FC.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties