Hendriks langer bij Feyenoord: ''Bij deze club wil ik slagen''

Hendriks langer bij Feyenoord: ''Bij deze club wil ik slagen''

Ramon Hendriks blijft langer bij Feyenoord. De 20-jarige verdediger, die afgelopen donderdag als basisspeler onderdeel uitmaakte van het team dat voor Feyenoord een plek in de kwartfinale van de Europa Conference League definitief veiligstelde, heeft een nieuw contract getekend en blijft daardoor tot medio 2025 in De Kuip.

''Een goede zet voor zowel hem als ons'', concludeert technisch directeur Frank Arnesen op de clubwebsite van de Rotterdammers. ''Ramon maakt sinds vorige zomer vast onderdeel uit van het eerste elftal en ontwikkelt zich uitstekend. Hij is een leergierige voetballer, waarvan je ziet dat hij profijt trekt van het niveau om hem heen. Dit seizoen laat hij steeds meer zien wat hij in zijn mars heeft en we zijn ervan overtuigd dat hij in de toekomst van nog meer waarde gaat zijn voor Feyenoord.''

''Bij deze club wil ik slagen,'' zegt Hendriks zelf over zijn contractverlenging. ''Ik merk dat ik beter word door op hoog niveau te trainen met het eerste elftal. Dat de club dat ook ziet, blijkt onder meer uit deze contractverlenging. Aan mij om gretig te blijven en me verder te ontwikkelen.'' Hendriks maakt sinds 2017 onderdeel uit van de Feyenoord-familie. Dit seizoen kwam hij tot dusver tot acht officiële duels voor Feyenoord 1.

Lees meer over
Ramon Hendriks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties