Quooker wordt Official Partner van Feyenoord

Quooker wordt Official Partner van Feyenoord

Feyenoord heeft een samenwerking met Quooker als Official Partner weten te sluiten. De overeenkomst gaat in op 1 juli 2023 en heeft een minimale duur van drie jaar.

Quooker is wereldwijd bekend als de bedenker van de eerste kokendwaterkraan ter wereld, die is uitgevonden door Henri Peteri in Rotterdam. Met 500 medewerkers op de hoofdvestiging in Ridderkerk werkt Quooker dagelijks hard om marktleider te blijven. Het bedrijf legt de nadruk op innovatie en duurzaamheid. De Nederlandse uitvinding is inmiddels een begrip in iedere keuken en wordt in 16 landen gebruikt.

''Feyenoord en Quooker vormen samen een hele mooie combinatie'', aldus Dennis van Keulen, Manager Business Relations & Partnerships van Feyenoord. ''Een samenwerking met een prachtig merk als Quooker, waarvan de uitvinding is gedaan in het jaar dat Feyenoord de Europa Cup I pakte, past volledig bij de partnergroei die Feyenoord op dit moment in doormaakt.''

Voor Walter Peteri, CEO van Quooker, is het een droom die uitkomt. ''We hebben een heel mooi plan gemaakt rondom dit Partnership, waarin wij relaties voor de wedstrijden van Feyenoord gaan uitnodigen, maar ook met ons eigen team naar het stadion kunnen. Tevens zullen we als merk zichtbaar zijn in De Kuip en wie weet komt er ooit nog wel een Quooker-aanbieding voor Feyenoorders..''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties