Pusic legt gebaren richting uitvak uit en wilde jonge selectie steunen

Pusic legt gebaren richting uitvak uit en wilde jonge selectie steunen

Na het teleurstellende gelijkspel tegen NEC waren de meegereisde supporters uiteraard niet tevreden. De spelers zochten het uitvak na de wedstrijd op en kregen daarbij de volle laag. Marino Pusic maakte vervolgens diverse gebaren richting het uitvak.

In onderstaande tweet legt Pusic uit wat hij daarmee precies bedoelde. De assistent-trainer wilde de spelers niet te lang aan te veel negativiteit bloot stellen. "Ik wilde ze ook een hart onder de riem steken, het is een vrij jonge selectie en die heeft ook vertrouwen nodig. Ze werken immers goed met elkaar en het zijn goede gasten."

Pusic benadrukt dat de steun van de supporters uitermate belangrijk is voor Feyenoord. "We spelen veel wedstrijden in een korte periode en spelers hebben dat vertrouwen hard nodig. Kritiek hoort erbij, en dat is goed, maar samen zijn we immers sterker", zo vervolgt hij. Tot slot spreekt hij zijn waardering uit voor de meegereisde supporters. "Verder geniet ik van jullie support en onvoorwaardelijke liefde voor de club. Met volle kracht vooruit naar aanstaande donderdag, hopelijk met een goed resultaat."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties