Pušić verlengt contract bij Feyenoord

Pušić verlengt contract bij Feyenoord

Marino Pušić heeft zijn lopende contract met één jaar verlengd, zo maken de Rotterdammers bekend op de officiële website. De 51-jarige Nederlands-Kroatische assistent-trainer ligt daardoor net als hoofdtrainer Arne Slot nog tot medio 2025 vast in De Kuip.

''Ik voel me heel erg op mijn plek bij Feyenoord'', vertelt Pušić. ''Elke dag stap ik weer met plezier het veld op en de samenwerking met de spelers en de rest van de staf is ongelofelijk prettig. Dat de club ook met mij verder wil zie ik als een bevestiging voor de weg die we met z’n allen zijn ingeslagen. Daar wil ik graag nog langer onderdeel van uitmaken en bouwen aan nog meer succes.''

De in Mostar, Bosnië-Herzegovina geboren Pušić is sinds de zomer van 2021 verbonden aan Feyenoord. Samen met hoofdtrainer Arne Slot, assistent-trainer John de Wolf, keeperstrainer Khalid Benlahsen en de afgelopen zomer ook bij het eerste elftal aangesloten assistent-trainer Sipke Hulshoff vormt bij de staf van Feyenoord 1.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties