'PSV mikt op terugkeer Summerville naar Nederland'

'PSV mikt op terugkeer Summerville naar Nederland'

Crysencio Summerville heeft de mogelijkheid om terug te keren naar Nederland, aangezien PSV geïnteresseerd is in het contracteren van de voormalige Feyenoord-speler. Dit weet FCUpdate-journalist Mounir Boualin te melden.

PSV is op dit moment nog druk bezig met het contracteren van Peter Bosz. De trainer moet Ruud van Nistelrooij opvolgen in Eindhoven. Wanneer beide partijen een akkoord weten te bereiken moet Summerville de nieuwste aanwinst worden.

PSV is niet de enige partij die concreet is voor de 21-jarige buitenspeler. Ook Aston Villa en RB Leipzig worden genoemd als mogelijke opties. Summerville staat momenteel tot 2026 onder contract bij Leeds United, dat gedegradeerd is uit de Premier League.

Wanneer PSV en Leeds United een akkoord weten te bereiken over een transfersom, kan Feyenoord een opleidingsvergoeding tegemoet zien. De Rotterdammers verkochten Summerville in de zomer van 2020 voor een bedrag van 1,5 miljoen euro.

Summerville maakte nooit zijn officieel debuut voor Feyenoord. Dit seizoen beleefde hij zijn doorbraak in de hoofdmacht van Leeds United. Op 23 oktober maakte hij in het thuisduel met Fulham zijn eerste doelpunt. Het bleek de opmaat van een fraaie serie, want ook in de daaropvolgende duels met Liverpool, Bournemouth en Tottenham Hotspur kwam hij tot scoren.

Lees meer over
Crysencio Summerville
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties