PSV krijgt meer rust in aanloop naar topper tegen Feyenoord

PSV krijgt meer rust in aanloop naar topper tegen Feyenoord

Feyenoord treft komende zondag in Eindhoven een uitgerust PSV. De Eindhovenaren zouden het donderdag in de Europa League opnemen tegen Arsenal, maar vanwege het overlijden van de Engelse koningin Elizabeth gaat dat duel niet door. De ploeg heeft dus niet twee dagen, maar een week de tijd om zich voor te bereiden op de eerste topper van het Eredivisieseizoen.

Dat nieuws werd maandagmiddag bevestigd door PSV zelf. Vanwege de uitvaartdiensten van koningin Elizabeth die net als de wedstrijd in Londen plaatsvinden, is er voor het duel zelf onvoldoende politie-inzet beschikbaar. Dat hebben de nationale autoriteiten besloten.

Feyenoord zelf komt donderdag wel gewoon in actie. In de eigen Kuip speelt het om 18:45 uur tegen Sturm Graz de eerste thuiswedstrijd van deze Europa League-campagne. Drie dagen later wacht in Eindhoven om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen PSV.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties