'PSV beschikt tegen Feyenoord over Hazard en Van Aanholt'

'PSV beschikt tegen Feyenoord over Hazard en Van Aanholt'

Feyenoord speelt zondag de topper tegen PSV in De Kuip. De Rotterdammers moeten het doen zonder Sebastian Szymański en Gernot Trauner. De twee zijn niet inzetbaar vanwege blessures. De Eindhovenaren hebben een drukke transferwindow achter de rug.

Patrick van Aanholt en Thorgan Hazard werden op de slotdag van de transfermarkt toegevoegd aan de selectie. De aanvaller en verdediger zijn fit genoeg om minuten te kunnen maken. Van Aanholt kwam over van Galatasaray, maar mist nog wedstrijdritme. De kans dat hij in De Kuip in de basis start is dan ook klein.

Hazard kwam over van Borussia Dortmund en speelde drie maanden geleden voor het laatst negentig minuten. De buitenspeler moest het vooral hebben van invalbeurten bij de Duitse club. Hij is wel fit genoeg om te starten tegen Feyenoord. ''Zondag is er meteen de wedstrijd tegen Feyenoord, dus dat is een mooie binnenkomer'', vertelde de 29-jarige Belg tijdens zijn presentatie. ''Ik kijk er naar uit om meteen resultaat te halen.''

De ploeg van Ruud van Nistelrooij heeft al negentien verliespunten en staat derde in de Eredivisie. De trainer ziet dat er nog voldoende te winnen is voor de Eindhovenaren. ''Als we er meer stabiliteit in krijgen en onszelf niet steeds uit de wedstrijd spelen zoals we hebben gedaan in de duels dat de resultaten minder waren, dan kunnen we een mooi seizoen tegemoet gaan. Feyenoord uit is daarom weer een mooie test voor ons.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties