Programma Academy: Feyenoord Onder 21 afgelast

Programma Academy: Feyenoord Onder 21 afgelast

De wedstrijd voor vandaag van Feyenoord Onder 21 tegen de FC Twente/Heracles academie is afgelast. Voor de liefhebbers speelt om 12 uur Feyenoord Onder 16 thuis tegen de koploper Vitesse Onder 16.

Het Onder 16 elftal van Feyenoord heeft een prima seizoen, momenteel staat het team van trainers Brian Pinas en Robin van Persie op de derde plaats in de competitie. Vorige week gingen de Rotterdammers echter wel met 1-3 ten onder tegen Go Ahead Eagles. Eerder dit seizoen wist Feyenoord O16 te winnen van AZ en PSV.

Feyenoord Onder 18 speelt vandaag om 15:15 uur een uitwedstrijd tegen de FC Twente/Heracles Onder 18. De ploeg uit Hengelo staat met één overwinning op de laatste plaats in de competitie. De Rotterdammers staan op de vierde plaats en doen nog vol mee in de strijd om de titel. Het verschil met koploper Ajax is slechts één punt, al hebben de Amsterdammers wel een wedstrijd minder gespeeld. De kampioen van deze competitie mag volgend seizoen deelnemen aan de UEFA Youth League.

Lees meer over
Feyenoord Academy Feyenoord Onder 21
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties