Pol van Boekel fluit zondag FC Utrecht - Feyenoord

Pol van Boekel fluit zondag FC Utrecht - Feyenoord

Pol van Boekel fluit zondag het duel tussen Feyenoord en FC Utrecht in de Eredivisie. In Stadion Galgenwaard krijgt hij ondersteuning langs de zijlijn van Rens Bluemink en Richard Polman. Robin Hensgens is de vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist vervult Erwin Blank de functie van VAR, geassisteerd door Dyon Fikkert.

Feyenoord is het seizoen begonnen met twee gelijke spelen en afgelopen weekend won het overtuigend van Almere City FC. De start van FC Utrecht is een van de slechtste uit de historie. De Domstedelingen wisten nog geen enkel doelpunt te maken in de Eredivisie, en dat is een negatief record. Na drie wedstrijden staat FC Utrecht dan ook op nul punten.

De 47-jarige Van Boekel heeft dit seizoen één wedstrijd gefloten, en dat was het duel in de Keuken Kampioen Divisie tussen Roda JC en TOP Oss. Vorig seizoen heeft de scheidsrechter drie wedstrijden van Feyenoord geleid. Dit betrof de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard, de uitwedstrijd tegen FC Emmen en de gewonnen bekerwedstrijden tegen PEC Zwolle en sc Heerenveen. In het afgelopen seizoen deelde Van Boekel 55 gele kaarten uit in 25 gefloten wedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties