Pijnlijke middag voor Senesi op Anfield; Malacia wint

Marcos Senesi heeft een pijnlijke middag achter de rug. De verdediger kreeg met AFC Bournemouth maar liefst negen doelpunten om zijn oren in de uitwedstrijd tegen Liverpool. Op Anfield werd de score door Luis Diaz al na drie minuten geopend.

Na zes minuten keek AFC Bournemouth al tegen een 2-0 achterstand aan. Senesi speelde de volledige negentig minuten mee. De promovendus zakte volledig door het ijs. Tien minuten voor tijd was Fábio Carvalho verantwoordelijk voor de 9-0.

Luis Sinisterra heeft zaterdagmiddag in de Premier League ook niet weten te winnen. De Colombiaan begon op de bank in de wedstrijd van Leeds United tegen Brighton & Hove Albion FC. Als invaller in de tweede helft kon Sinisterra een nederlaag niet voorkomen. De aanvaller kreeg dertig minuten speeltijd in de 1-0 verloren wedstrijd.

Tyrell Malacia heeft de smaak te pakken met Manchester United. De linksback speelde wederom een uitstekende wedstrijd voor de Engelse grootmacht. Malacia zag zijn ploeg met 0-1 winnen bij Southampton. Bruno Fernandes was in de tweede helft verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Malacia werd door Sky Sports met een 7 beoordeeld. Waar de supporters lovend zijn benaderenThe Sun en Men de linksback kritisch. In aanvallend opzicht was Malacia slordig waardoor hij werd beoordeeld met een 6. ''Hij maakte in de openingsfase een paar fouten in balbezit, maar met zijn harde, faire tackles zal hij de United-fans bevallen'', is het oordeel.