Pia Rijsdijk verlengt contract bij Feyenoord Vrouwen

Pia Rijsdijk verlengt contract bij Feyenoord Vrouwen

Pia Rijsdijk is ook volgend seizoen speelsters van Feyenoord Vrouwen 1. De club en de 30-jarige aanvaller hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging voor nog een jaar. Rijsdijk blijft daardoor tot en met medio 2023 aan Feyenoord verbonden.

Manon Melis, coördinator Vrouwenvoetbal van Feyenoord: ‘Doordat Pia al vele jaren meeloopt in de voetbalwereld en zowel in binnen- als buitenland heeft gespeeld is zij bij Feyenoord Vrouwen 1 een van de meest ervaren speelsters. De ervaringen die ze heeft opgedaan brengt ze uitstekend over op de rest van de groep. We hopen dat ze volgend seizoen net zo belangrijk zal zijn als het afgelopen jaar.’

‘Voor mij is het heel mooi om bij deze prachtige club er nog een seizoen aan vast te plakken en zodoende met het team nog verder door te groeien’, zegt Rijsdijk, die voor haar zelf de lat na de zomerstop een stuk hoger wil leggen. ‘Het streven voor mij is om meer bij te dragen aan doelpunten en assists dan dat ik afgelopen seizoen heb gedaan. Daarnaast hoop ik dat we met het team Feyenoord nog meer op de kaart kunnen zetten.’

De in Rotterdam geboren Rijsdijk heeft tijdens haar voetbalcarrière al behoorlijk wat van de wereld gezien. Zo kwam de aanvaller onder meer vier jaar in de Verenigde Staten uit voor Alabama Crimson Tide. Tevens speelde ze twee periodes voor ADO Den Haag en stond ze in Duitsland onder contract bij MSV Duisburg en SC Sand. Voordat ze afgelopen zomer bij Feyenoord neerstreek deed ze tevens ervaring op in Noorwegen bij Arna-Bjørnar en bij de Italiaanse topclub SSC Napoli.

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties