Persconferentie Linssen: ''Zo zijn de media en de mensen''

Persconferentie Linssen: ''Zo zijn de media en de mensen''

Bryan Linssen heeft woensdagavond tegen sc Heerenveen zijn honderdste doelpunt in de Eredivisie weten te scoren. Na afloop van de wedstrijd werd de 30-jarige spits naar voren geschoven om aan te schuiven bij de persconferentie. Linssen krijgt de vraag of de kritiek die hij regelmatig krijgt nu eindelijk gaat liggen.

''Ik denk dat ik het hier zal blijven houden, totdat ik hier wegga'', vertelt Linssen. ''Zo zijn de media en de mensen. Dat blijft toch doorsudderen, zolang ik blijf scoren. Volgens mij ben ik samen met Sébastien Haller nu gedeeltelijk topscorer van de eredivisie. Ik denk niet dat iemand er wat van kan zeggen."

Linssen heeft zijn doelpunt niet uitgebreid gevierd, maar kreeg na afloop van de wedstrijd wel de complimenten van de technische staf. ''Ik heb net een shirt gekregen van Feyenoord met honderd erop. Wat het mij zegt? Dat ik een prima speler in de Eredivisie ben, dat ik het goed heb gedaan in mijn carrière.''

Lees meer over
sc Heerenveen Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties