Penaltymoment Dessers: "Hij kreeg best een beuk"

Penaltymoment Dessers: "Hij kreeg best een beuk"

In de afgelopen paar Klassiekers kon het er behoorlijk fel aan toe gaan. Ook vandaag bleek dat weer in de duels tussen Tyrell Malacia en Antony, maar ook Cyriel Dessers en Lisandro Martínez hadden het met elkaar aan de stok. Daarbij had de Feyenoord-spits eigenlijk een penalty verdiend, zo concludeerden de analytici van ESPN.

"Het was een raar duel tussen Martínez en Dessers", haalde presentator Milan van Dongen het moment aan. Het was de Ajax-verdediger die opeens van de bal vandaan bewoog om met zijn arm bij Dessers in te vliegen. "Daarvan zei Makkelie: 'niet zo aanstellen', maar hij kreeg best een beuk."

Mario Been nam het in eerste instantie nog op voor scheidsrechter Danny Makkelie door hem te complimenteren voor zijn manier van fluiten. "Hij liet enorm veel doorgaan deze wedstrijd", merkte hij op. Toch zag de arbiter op dit moment wel degelijk een strafschop over het hoofd. "Martínez had totaal geen intentie om de bal te spelen."

"Ze zullen hier niet snel een penalty voor geven, maar het is totaal onnodig. Deed hij dit de vorige wedstrijd niet ook?", haakte Marciano Vink in. Na nogmaals de beelden te hebben bestudeerd, werden Been en Van Dongen het erover eens dat de bal zeker op de stip had gekund. "Dan had de VAR hem ook niet teruggedraaid."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties