Pedersen: ''Toen ik bij Feyenoord kwam was er geen concurrentie''

Pedersen: ''Toen ik bij Feyenoord kwam was er geen concurrentie''

Marcus Holmgren Pedersen heeft een wisselvallige eerste seizoenshelft achter de rug. De Noor is de laatste weken zelfs bankzitter geweest in de ploeg van trainer Arne Slot. Lutsharel Geertruida krijgt de voorkeur als rechtsback.

''Toen ik bij Feyenoord kwam was er geen concurrentie, dat is er nu wel en daarom speel ik niet altijd meer'', vertelt Pedersen in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik merk wel nu ik niet altijd speel dat het lastiger is om in mijn ritme te komen als ik wel weer moet spelen.'' De 22-jarige rechtsback verwacht zowel persoonlijk als met het team stappen te maken. ''De koppositie en de groepswinst in Europa geven ons zelfvertrouwen.''

Pedersen zag afgelopen zomer zijn landgenoot en maatje binnen de selectie een stap maken naar Portugal. De verdediger spreekt Fredrik Aursnes nog regelmatig. ''Tuurlijk mis ik hem hier, maar ik zie ook de goede dingen die hij nu bij Benfica doet. Als ik hem zie bij de nationale ploeg hebben we het vaak over Feyenoord. Hij vraagt dan hoe het hier gaat en hoe het team ervoor staat.'' Het volledige interview van Feyenoord-watcher Dennis van Eersel met Pedersen is hieronder te bekijken.

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties