Pedersen: ''Fans zeggen dat ik drie, vier en binnenkort zes longen heb''

Pedersen: ''Fans zeggen dat ik drie, vier en binnenkort zes longen heb''

Marcus Pedersen is een van de voltreffers wat betreft het transferbeleid van Frank Arnesen. De rechtsback heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een meerwaarde in het elftal en tot een favoriet van Het Legioen. Het Noorse loopwonder heeft het dan ook ontzettend naar zijn zin bij de Rotterdammers.

"De fans zeggen dat ik drie, vier en binnenkort zes longen heb. Ze zijn blij met mijn inzet, de supporters houden van spelers die hard werken voor het team. Als ik weet dat de fans en het bestuur het leuk vinden, waarom zou ik er dan mee ophouden? Ik werk juist extra hard daardoor", aldus Pedersen tegenover het Noorse TV 2.

"Wanneer het einde van de wedstrijd nadert, gaat het erom dat je mentaal sterk bent. Zelfs als je moe bent, moet je jezelf blijven pushen. Natuurlijk is het einde van een wedstrijd extra zwaar, maar ik ben goed getraind", zo vervolgt de Noor, die ook aan zijn toekomst denkt. "Ik ben niet bang om te dromen. Ik kan dingen zeggen die mensen raar vinden klinken, maar mijn doel is natuurlijk om ooit in de Premier League te spelen."

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties