'PEC Zwolle rekent niet meer op deal met Feyenoord'

'PEC Zwolle rekent niet meer op deal met Feyenoord'

Thomas van den Belt lijkt het seizoen gewoon af te maken bij PEC Zwolle. De Zwollenaren rekenen er niet meer op dat er een akkoord bereikt gaat worden met Feyenoord.

Dit meldt journalist Tijmen van Wissing van RTV Oost. Eerder werd bekend dat Feyenoord een bedrag rond de 900.000 euro heeft geboden. PEC Zwolle mikt op een deal rond de anderhalf miljoen euro. Technisch directeur Marcel Boudesteyn heeft na de laatste gesprekken met de Rotterdamse club niet het idee dat beide partijen elkaar gaan naderen voor het verstrijken van de transfermarkt.

Feyenoord heeft tot dusver weinig succes op de transfermarkt. Eerder vandaag werd er al een bod van acht miljoen euro op Ramiz Zerrouki afgewezen door FC Twente. De Rotterdammers willen voor vanavond nog altijd een middenvelder toevoegen aan de selectie en verkennen momenteel de opties. De selectie kan ook versterkt worden met een huuroptie.

Lees meer over
Thomas van den Belt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties