Update | 'PEC Zwolle wil Lennard Hartjes huren van Feyenoord'

Update | 'PEC Zwolle wil Lennard Hartjes huren van Feyenoord'

Lennard Hartjes gaat Feyenoord in de komende periode mogelijk verlaten. Promovendus PEC Zwolle maakt zich hard voor de komst van de middenvelder, zo schrijft 1908.nl. Hij staat nog tot medio 2025 onder contract bij de Rotterdammers.

Naast PEC heeft volgens het medium ook SC Cambuur 'sluimerende belangstelling' voor Hartjes, echter bleef officiële toenadering uit Friesland voorlopig uit. De club uit Zwolle verlangt naar een definitieve transfer voor de 20-jarige Feyenoorder, momenteel zijn de clubs in onderhandeling over een transfersom.

Afgelopen seizoen werd Hartjes verhuurd aan Roda JC, in de Keuken Kampioen Divisie speelde hij bijna alle duels en scoorde hij twee doelpunten. Gister gaf de middenvelder tegenover Voetbalzone nog aan zich te willen bewijzen in de voorbereiding en anders verhuurd te willen worden. "Tijdens de voorbereiding ga ik gewoon mijn uiterste best doen om te laten zien dat ik de juiste man ben voor het middenveld van Feyenoord."

UPDATE | Het medium meldt vrijdagmiddag dat, wegens de financiële situatie van PEC Zwolle, Hartjes waarschijnlijk op huurbasis vertrekt bij Feyenoord. Zelf gaf hij eerder al aan hier een voorkeur bij te hebben, mocht het niet slagen in de voorbereiding. "Als het bij Feyenoord niet wil lukken, hoop ik bij een Eredivisie-club terecht te kunnen. Ik wil hier meer minuten maken zodat ik uiteindelijk hopelijk bij Feyenoord kan slagen."

Lees meer over
Lennard Hartjes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties